Szabadidő, Útmutató

Bárczisok! Sportoljatok az ELTE-n!

A BEAC megkeresését továbbítjuk Felétek.

Az ELTE sportegyesületeként 1898-ban alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. 20 szakosztály, több mint 40 sportága közül választhattok, így biztosan megtaláljátok a kedvenc mozgásformát. Böngésszetek a klub honlapján és váltsátok meg bérletetek online!

Kétféle módon tudtok sportolni: a BEAC mindenkit vár délutáni edzéseire, foglalkozásaira, míg a Neptunban kredites választható testnevelés kurzusok közül válogathattok.

1. SPORTOLJATOK A BEAC-BAN!

A BEAC délutáni edzésein bárki részt vehet, az órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják. A sportág kiválasztásban segítséget nyújt a BEAC honlapja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók, a bérlet pedig online is megvásárolható egy rövid regisztrációt követően.

· Csapatsportok: futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda, cheerleading

· Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, muay thai, kung fu

· Aerobik: alakformáló, dinamikus jóga, pilates, zumba, zsírégető edzés

· Táncok: argentin tangó, hastánc, hip-hop, moderntánc

· Erőnléti edzések: funkcionális köredzés, súlyzós erőedzés, súlyzós intervall edzés, TRX

· Ütős sportok: asztalitenisz, tollaslabda

· Egyéb sportok: air flow jóga, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, füvészkerti jóga, jóga, kajak-kenu, konditerem, polefitness, sakk, spinning, talajakrobatika, tájfutás, természetjárás, triatlon (úszás, futás, kerékpár)

2. SPORTOLJATOK KREDITÉRT!

Vegyetek fel kredites sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órához hasonlóan a Neptunon keresztül VTN kóddal. Összesen több mint 40 sportág közül választhattok, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint a csörgőlabda, a vívás, a hajózási ismeretek vagy akár a paraúszás. A sportági választékról és tudnivalókról további információt a www.beac.hu oldalon találtok.

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsétek az évközi sportprogramokon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal! Gólyatábori Sportnapok, ELTE Sport7, 5vös5km futóverseny, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája, KEK Run futóverseny, Kari és Kollégiumi Sportnapok és még számos sportprogram az egész év folyamán.

Kispályás labdarúgó-bajnokságok: Gyűjtsétek össze a barátokat (6–8 fő) és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsó osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról: www.beacfoci.hu

4. KÖZÖSSÉG

Ne maradjatok le a legfrissebb sporthírekről, válogassatok a sportágak közül, vegyétek meg online bérleteteket vagy a BEAC-os pólótokat a megújult www.beac.hu honlapon.

Kövessétek a BEAC-ot a fb.com/elte.beac és instagram.com/beac1898/ oldalakon, ahol nyereményjátékokkal, sportos tartalmakkal és életmód tanácsokkal is várnak titeket!

További kérdés esetén nézzetek be a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphattok minden sportágról!

Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet Telefon: 061–209–06–17 E-mail: szervezes@beac.elte.hu