Szabadidő

Sportolj a BEAC-nál!

Elkezdődött az őszi félév, ilyenkor általában a legnagyobb hangsúlyt a tanulásra fektetjük. Megismerkedünk az új óráinkkal, tanárainkkal. Lassan kezdetét veszi a beadandók időszaka. Ugyanakkor nagyon fontos ezek mellett a kikapcsolódás, az egészségre fókuszálás is, hiszen mindezek elősegítik a megfelelő ütemben és zökkenőmentesen haladó tanulás folyamatát. Az ELTE sportegyesülete, a BEAC számtalan lehetőséget kínál, hogy kikapcsolódj, feltöltődj és tegyél az egészségesebb életért!

Több mint nyolc sportág közül van lehetőség választani, azon belül is számos altípust tartogat a BEAC. A fitnesz és életmód sportok között megtalálhatjátok a funkcionális tréninget, a súlyzós erőedzést, a súlyzós intervall edzést és a TRX-et is.

Aerial hoop edzés

A fitnesz és életmód edzések időpontjáról, kapcsolattartójáról és az edzésekhez szükséges ismeretekről ezen az oldalon tudtok tájékozódni.

Akinek van kedve kipróbálni a boxot, a jiu-jits-ut, a karatét, a kick-boxot, kung fu-t vagy a muay-thai-t, azoknak több különböző harcművészeti sportágat is tartogat a BEAC.

A labdás csapatsportok sem maradnak ki a listából, hiszen sokan szeretnek csapatban sportolni, ez is megtalálható az ELTE-n belül. Lehetsz része futsal, kézilabda, labdarúgó, kosárlabda, röplabda, vagy vízilabda csapatnak is!

Funkcionális tréning

Akik az erős és állóképességi sportok szerelmesei, minden bizonnyal megtalálják helyüket az atlétika, a futás, a kerékpár, a triatlon és az úszás különböző sportágaiban is. Ezekről további információkért ezen az oldalon tudtok olvasni.

Megannyi ütős sportedzést is találhatsz a BEAC-nál, mint az asztalitenisz, tollaslabda és a tenisz. Valamint a szabadtéri sportok közül is választhatod a kajak-kenu, a SUP, a tájfutás és a természetjárás edzéseit.

Kajak-kenu

A hatalmas népszerűséggel körülvett zenés és táncos sportok idén is megtalálhatóak az ELTE keretein belül: aerobik, argentin tangó, hastánc, hip-hop, moderntánc, polefitness és talajakrobatika. Ha bizonytalanul állsz ezen sportok elkezdéséhez, akkor érdemes tudnod, hogy mindenki saját tempójában fejlődik, és nincsen szükség előképzettségre. Elegendő, ha hagyod átlépni a határaidat!

Ha van benned elég lelkesedés, akkor mindenképp nézz be egy cheerleading edzésre. A csapat tagjai különböző nagyszabású rendezvényeken lépnek fel, több versenyzési lehetőség is biztosítva van, amellyel körbeutazhatod a világot. Ha felkeltette érdeklődésedet a BEAC cheerleading csapata, akkor olvass utána az oldalukon!

ELTE Cheerleading

Az aktuálisan legnépszerűbb edzések közül kiemelkedik az aerial hammock & silk, az aerial hoop, a curling, a darts, a falmászás, a jóga, a sakk és a vívás. Ezen edzésekre itt tudod megvásárolni a bérletedet.

A BEAC nagyon gazdag események szervezésében: ha nem csak részt venni szeretsz a sportágakban, hanem szívesen nézel sporteseményeket és szurkolsz is társaidnak, akkor érdemes ellátogatnod különböző BEAC-os eseményekre, amelyekről itt tájékozódhatsz. A számos sportágak közül remélem, Te is megtalálod a számodra legideálisabbat! A további információkért tájékozódj a BEAC honlapján. Jó sportolást kívánok!

Képek forrása: beac.hu